BOUWEN MET HOUT EEN PURE PASSIE

Van de eerste potloodschets tot een uitgewerkte produktietekening. 

Een eigen team, eventueel bijgestaan door onze eigen tuinarchitect, streeft ernaar dat uw project in perfecte harmonie tussen uw tuin en woning gerealiseerd kan worden.

Uiteraard zijn ook de plannen van uw architect, aannemer of tuinarchitect meer dan welkom en worden ook deze met respect voor ieders ontwerp in productie genomen.

 

 

VAKMANSCHAP

Met precisie van moderne machines en technieken en  kennis van eeuwenoude ambachten staat ons team garant voor kwalitatief hoogstaande realisaties.

Maatwerk, 100% Belgisch en met liefde  gebouwd met gebruik van uitsluitend de beste houtsoorten.

Bezoek ons bedrijf, proef van de typische houtaroma's en overtuig u van onze passie waarmee we elke dag voor u klaarstaan !

HOUTSOORTEN

Timelesswood verkiest om uitsluitend met de beste en duurzaamste houtsoorten te werken zodat we garant kunnen staan voor een lange levensduur en kwalitatief hoogstaande produkten.

Onder onze frequent gebruikte houtsoorten vinden we padoek, azobé en eik terug voor onze poorten, terrassen en strakke bijgebouwen. Al deze houtsoorten behoren tot duurzaamheidsklasse I en hoeven niet nabehandeld te worden. Bij langdurige blootstelling aan zon en regen verkrijgt uw tuinconstructie  een mooie vergrijsde uitstraling.

Onze rustiekere tuinconstructies worden gebouwd met een geraamte uit massief Frans eiken. De draagconstrucie wordt uitsluitend opgebouwd met kernhout, wat garant staat voor een uitzonderlijk stevig geheel.

Voor de wandbekleding en binnenafwerking van onze bijgebouwen hebben wij een ruime waaier aan mogelijkheden in ons gamma.  Van eerder rustieke en antieke bouwstijlen tot een uiterst strakke en minimalistische interieurlook.  Ons vakkundig team staat u graag bij voor het maken van de juiste keuzes.